Sport

2015.02.14. 18:28

Hazai pályán kapott ki az Orosháza

Szombaton délelőtt a Csongrád megyei I. osztály éllovasát, a Hódmezővásárhelyt fogadta az Orosháza FC NB III-as labdarúgó-csapata. A találkozón a hazaiaknál hiányzott a régóta sérült Huszár, valamint Juhász N. és Bozsóki, akik szintén sérüléssel bajlódnak. A játékos-edző, Makra Zsolt munkahelyi kötelezettsége miatt volt távol.

BEOL

Orosháza FC—Hódmezővásárhely 3—5 (2—2)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Orosháza, 50 néző. V.: Simon. Orosháza: Könyves (Bordás D.) — Vozár, Tóth I., Kerekes, Szabó N. — Styecz, Ferenczi, Szűcs D. (Füredi), Libor (Gulyás) — Szélpál (Szabó B.), Nikolics (Deli). Játékos-edző: Makra Zsolt.

Információink szerint a labdarúgók nem fogadták kitörő örömmel azt a bejelentést, hogy a helyi önkormányzat lefelezte az előző évben sportra szánt keretösszeget. Ennek tulajdonítható az is, hogy Végh Ariel máris új csapatot keres magának, és többen is a távozás gondolatával foglalkoznak.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a másodikban a vásárhelyiek megérdemelten nyertek. G.: Styecz 3, ill. Szabó D. 2, Tóth J., Fábián, Djordjevics.

Elmaradt szombaton az NB III-as Gyulai Termál FC—Csabacsűd mérkőzés, mivel a vendégek létszámhiány miatt lemondták a találkozót.

További eredmények: Szabadkígyós-Méhkerék 2-4, Makó-Szarvas 2-2, Sarkad-Sarkadkeresztúr 3-2, Karcag-Füzesgyarmat 3-3,
Doboz-Elek 3-6,  Szentesi Kinizsi-Kondoros 0-5, Körösladány-Dévaványa 3-4, Gyomaendrőd-Szeghalom 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!