Sport

2010.10.20. 08:51

Kick-box EB: nehéz mérkőzés áll Sélley Anna előtt

Hétfőn, késő éjszaka, Isztambulban átszállva érkezett meg hosszú, több órás repülőút után Azerbajdzsán fővárosába, Bakuba a magyar kick-box válogatott, s köztük a Békéscsabai Lakótelepi SE versenyzője, Sélley Anna.

v. l.

Itt rendezik meg ugyanis a WAKO Kick-box Light-contact, Low-kick és K-1 Európa-bajnokságát, amelyen 32 ország 427 versenyzője indul. A magyar küldöttség reggel, álmosan a hosszú úttól és időeltolódástól, hozta a versenysúlyát a mérlegelésnél.

A szálloda a Kaszpi-tenger partján áll, ide szállásolták el a verseny résztvevőit. A nap legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye természetesen a sorsolás volt, ahol a kiemeléseknél a legutóbbi világbajnokság eredményeit vették figyelembe. Az elkészült sorsolás alapján vegyes a kép. Sélley Annának nehéz ellenfél jutott a harmadik helyen kiemelt horvát Helena Jurisic személyében.

Ismeri egymást a két versenyzőnő, hiszen egyszer Sélley, egyszer pedig Jurisic nyert. Jó lenne, ha most ismét Sélley kezét emelnék magasra, de nem a magyar lány a mérkőzés esélyese. Az is igaz, hogy Belgrádban sem sokan számítottak arra, hogy nyer, s mégis junior világbajnok lett!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!