sikerdíjas pályázatíró cég

2020.10.12. 07:00

Sikerdíjas pályázatírás – még létezik?

Sikerdíjas pályázatíró cég választása esetén nincs sem szerződéskötési-, sem megbízási díj, így mentesülünk a pályázatírással kapcsolatos anyagi kockázattól, egyúttal jobb nyerési esélyre számíthatunk. A sikerdíjas pályázatírás nyilvánvaló előnyei ellenére még mindig sokan vannak, akik előre fizetnek – Ön ne tegye!

Bár keveset hallani róla – mivel a pályázatíró cégek többsége ma már munkadíjas pályázatírást kínál -, még létezik sikerdíjas pályázatírás. A „sikerdíjas” azt jelenti, hogy a pályázatíró cég részére kizárólag a pályázat elnyerése esetén és csak azt követően szükséges fizetni.

Forrás: pixabay.com

Sikerdíjas pályázatíró választásával nincs sem szerződéskötési díj, sem megbízási díj (vagy más néven munkadíj), így ezen előre fizetendő díjak hiányában mentesülünk a pályázatírással kapcsolatos anyagi kockázattól.

Nyilvánvaló tehát, hogy a támogatást igénylők szempontjából a sikerdíjas pályázatírás minden másnál kedvezőbb.

A pályázatíró cég szempontjából azonban már nem ilyen egyértelmű a helyzet. Profi – azaz nagyon magas nyerési aránnyal dolgozó – pályázatírók számára a sikerdíjas konstrukció szintén előnyösebb, figyelemmel arra, hogy a sikerdíj összege általában sokkal nagyobb, mint az előre elkért szerződéskötési és/vagy megbízási díj. Azonban középszerű, országos átlag körüli, vagy az alatti nyerési arányt produkáló pályázatírók gyorsan csődbe mennének előre elkért pénz nélkül...

Támogatást igénylőként tehát komoly következtetést vonhatunk le egy pályázatíró cég reális teljesítményéről a díjazása alapján. Ökölszabály szerint minél kevesebb pénzt kér előre egy pályázatíró cég, annál nagyobb valószínűséggel lesz nyertes a pályázat. Ennek megfelelően és nem meglepő módon a kizárólag sikerdíjért dolgozó pályázatírók jelentik a legjobb megoldást minden pályázat esetében.

A sikerdíjas pályázatírás mégis leginkább a pályázónak előnyös. Ha nyer a pályázat, akkor sikerdíjat fizet, ha nem nyer, akkor semmit. Nem véletlen, hogy ezt a konstrukciót elsősorban kiválóan működő, tapasztalt pályázatíró cégek, szakemberek alkalmazzák.

A sikerdíjas pályázatírás a legnagyobb várható haszonnal jár mindkét fél számára. A pályázónak azért, mert ha nem nyer a pályázat, nem kell pénzt kiadnia. A pályázatírónak azért, mert a sikerdíj mértéke jóval magasabb, mint a biztos, de csekélyebb összegű munkadíjé.

Akár munkadíjat is felszámító, akár kizárólag sikerdíjas pályázatírót keresünk, azt tudnunk kell, hogy sikerdíjas pályázatírást jellemzően tapasztalt, magas nyerési rátával dolgozó szakemberek kínálnak. Ők azok, akik reálisan fel tudják mérni egy pályázat nyerési esélyét, előre látják az esetleges nehézségeket és kockázatokat, valamint rendelkeznek a pályázat elnyeréséhez szükséges ismeretekkel és gyakorlati tapasztalattal. Mindenképpen érdemes tehát sikerdíjas pályázatíró céggel szerződni, különösen a magas nyerési esély miatt.

Ne bízza a véletlenre pályázatát, válasszon sikerdíjas pályázatíró céget!

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában