világítás

2019.05.14. 12:46

MEZEI-VILL KFT: professzionális világítástechnika – takarékos fényszolgáltatás

Békés megye önkormányzatai most ismerkednek a Mezei-Vill Villamosipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-nek a közvilágítási piacon bevezetett, saját fejlesztésű, magyar termékpalettájával, a költségtakarékos, energiahatékony közvilágításra való átállás megoldásairól, a modernizáció lehetőségével.

MEZEI JÓZSEF cégtulajdonos a közelmúltban számolt be vállalkozása, a 2000-ben alakult, Berettyóújfaluban működő társaság innovatív ajánlatairól a dél-békési települések vezetőnek. Szakemberei felkeresik Békés megye önkormányzatait, hogy megismertessék a LED-es közvilágítás előnyeiről a döntéshozókat. Mezőkovácsháza, Murony, Füzesgyarmat, Körösnagyharsány után, Körösladányban is elvégzi a társaság az eddigiekhez képest akár 50-60 százalékos megtakarítást biztosító korszerűsítést. (A cég 42 hazai településen és külföldön több mint 80 településen valósította meg a komplex energiahatékony fényszolgáltatást már.) A társaság LED technológiájú közvilágítási lámpatestek gyártásával, és önkormányzatok közvilágításának korszerűsítésével generál kivitelezésben foglalkozik és villamos hálózatok tervezésével, építésével, karbantartásával.

A közvilágítási piacon elismert, Magyarországon számos település közvilágításkorszerűsítését végezte el, és azóta is karbantartja azokat. – Cégünk, a Mezei-Vill Kft. az utóbbi években alapvetően a LED technológiájú köz és közterület világítási lámpatestek fejlesztésére, gyártására koncentrál, mely tevékenység teljes körű szolgáltatást nyújt a megrendelőknek (terveztetéstől az egyedi lámpatestek gyártásán, a kivitelezésen át a karban tartásig) és komplex munkát végez, melyért tejes felelősséget vállal. Kifejlesztettünk egy energiahatékony világítótest típusú LED technológiájú STRIKE termékcsaládot., ami Magyarországon és az egész EU területén rendelkezik azokkal a minőségi engedélyekkel, ENEC, áramszolgáltatói engedélyek – amelyek lehetővé teszik a közvilágításban, térvilágításban való alkalmazását. A lámpák 50-60 százalékos energiamegtakarításra képesek magasabb fényáram (lumen) mellett. További kifejlesztett termékcsaládjaink a Barracuda, Velum, Hood, Shark, Star,Triangle, Solar – sorolta a cégvezető és bemutatta a Barracuda egyik mintadarabját. Az optikai rendszer a lehető leghatékonyabban irányítja a kibocsátott fényt a megvilágítandó területre. A hazai gyártású alumínium test és ház ellenáll az időjárás viszontagságainak és a közterületeken előforduló mechanikai behatásoknak, kiemelkedően magas élettartamot biztosítva a lámpatesteknek – tette hozzá Balogh Barna közvilágítás menedzser.

A MEZEI-VILL LIGHTING cégfilozófiája: a lehető legkisebb energiafelvétel mellett a leghatékonyabb lámpatestek megalkotása magas minőségi és műszaki színvonalon.

MEZEI-VILL Kft.

www.mezeivill.hu

4100 Berettyóújfalu, Puskin u. 12.

Mobil: 06-30/466-9399

E-mail: [email protected]

 

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában