hirdetés

2021.06.18. 10:42

A Nike papucs női kivitelben a nyári szezon sztár lábbelije!

Hogy mire képes a Nike papucs női formába öltve? A viselőjével együtt bármire. Nincsenek távolságok vagy kényelmetlen körülmények. A kilométerek falása pont ugyanannyira egyszerű és könnyed, mint az elismerő bókok begyűjtése. Mert hogy praktikusság ide, lábra szabottság oda, azért a Nike pontosan tudja mitől szaladnak fel a szemöldökök az égig. A meglepettségtől, természetesen.

PR cikk

A Nike papucs női kivitelben a nyári szezon sztár-lábbelije!

Fotó: Tim Hester

Sokat kellett várni rá, de végre beköszöntött a papucsszezon!

Idén úgy tűnt, hogy a csizmák valahogy nem képesek nyári álomba szenderülni. Folyton előkerültek a szekrényből, hol az özönvízszerű esőzés, hol a hirtelen lecsökkenő hőmérséklet miatt. Az hagyján, hogy a szandálok és papucsok arra vártak, hogy végre kézbe, és főleg lábakra kerülhessenek. De még az átmeneti lábbelik sem jöhettek számításba a lehetetlen időjárási fordulatok miatt.

/Fotók: ecipo.hu/

De még mielőtt teljesen reménytelenné vált volna a helyzet a nyár jött, látott és hódított. Mindent és mindenkit. Hozta magával a napközbeni, tüzes napsugarakat és a kellemesen enyhe hajnalokat. Úgyhogy jelenleg semmi sem állhat a papucshordás útjába.

Na, de milyen is az a tökéletes nyári lábbeli? Esztétikus csupán, vagy praktikumában is kiemelkedő?

Hiba lenne pusztán a látvány alapján ítélni és főleg keresni. Mert bár lényeges a kellem, főleg a nyári ruhák, szoknyák és megvillanó bokák-térdek idején, de azért nem ez az alfa és az ómega, egyben. Ha a kiszemelt lábbeli nem kényelmes, ha tör, és vízhólyagokat gyárt, akkor a szépség fénye azonnal megtörik. Érthető módon. Úgyhogy a legjobb az egyensúly. Az a bizonyos, sokat emlegetett arany középút.

A divat vagy az egyéniség a lényeg?

Egyik nem zárja ki a másikat. Jó példa erre az ipanema, ami azáltal vált trendi viseletté, hogy határozottan sokan szavaztak rá.

De, ha az a dilemma tárgya, hogy mi a fontosabb az egyéni ízlés vagy a tömegtrend hívószava, akkor egyértelmű, hogy előbbi.

Az elégedettséget és főleg örömteli pillanatokat garantáló választás arról ismerhető fel és meg, hogy szívből jön. Nem agyból és nem a divatlapokból. De, ettől még ez a két út könnyedén egybeforrhat.

Nyáron a világos színárnyalatoké a hatalom?

Nagyrészt igen, de nem egyeduralkodók. A Nike papucs női és férfi szemeknek vonzó megjelenését többek között a sokszínűség, és az ezer közül is felismerhető stílus adja. Amihez a gyártó, már évtizedek óta ragaszkodik.

A minőség sokféleképpen értelmezhető és elemezhető. Ám mindig az a legbeszédesebb információ, hogy mennyi időn át gyűrhető az adott lábbeli? Azaz mennyit bír?

Hiszen ha a kényelem stimmel, és a szépség is megkérdőjelezhetetlen, akkor az a következő szempont, hogy egy vagy több szezonnal érdemes kalkulálni? Már, ami a kihasználás mértékét illeti.

A márka termékei ezen a téren sem szűkölködnek az előnyökben. Szezonális lábbelikről van szó, de csak abban az értelemben, hogy a nyár az az időszak, amikor érvényre juthatnak. Viszont egyáltalán nem szezonálisak, ami a prémium jellemvonásaiknak köszönhető. Éveken át hűségesen, komfortot, könnyed lépteket biztosítva szolgálhatnak.

S mivel megjelenésükben a halhatatlan divat stílusjegyei is főszerephez jutnak, így aztán pláne nincsen akadálya az esztendőkön át tartó, örömteli hordásnak.

A sportos ugyanakkor biztos előre haladás ilyen körülmények között, bokatörő mutatványok és gigantikus vízhólyagok nélkül borítékolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában