konferencia

2018.12.04. 09:34

A család egészsége

A család egészsége címmel rendez konferenciát a Gál Ferenc Főiskola, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, Gyula városa, valamint a Békés Megyei Kormányhivatal december 6-án, csütörtökön 9.30-tól a gyulai városháza dísztermében.

Forrás: Shutterstock illusztráció

A konferencia a családot, mint a társadalom legkisebb egységét, annak szociális, szellemi, lelki és testi egészségét helyezi középpontjába. A szekciókban az előadókkal a téma az egyház, az oktatás, a civil szféra,valamint a hatóság keresztmetszetében kerül feldolgozásra, kihangsúlyozva a partnerséget, valamint az együttműködést a családok egészségének megőrzésének érdekében.

A konferencia fővédnöke Novák Katalin család- és ifjuságügyért felelős államtitkár. Védnöke dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök, a Gál Ferenc Főiskola nagykancellárja.

Az eseményen köszöntőt mond dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere, dr. Kiss-Rigó László, dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott és dr. Párducz László, a MCSNTT elnöke.

Ezt követően számos érdekes előadás hangzik majd el a családokkal kapcsolatos témakörökben az egészség megtartásától a családok támogatásáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában