Kiderült, mit visel III. Károly a koronázáson

Valószínűleg egyenruhában lép majd a világ elé a nagy napon.

III. Károly édesanyja, II. Erzsébet királynő temetésén szeptember 19-én Londonban

Fotó: LOIC VENANCE / AFP

Május 6-án végre megkoronázzák III. Károlyt, aki édesanyja, II. Erzsébet halála után lépett a trónra.

A ceremóniát az egész világ várja, a britek lázasan készülnek a többnapos ünnepségsorozatra.

Egy koronázás természetesen rengeteg előkészülettel jár, a HírTv pedig addig is mindennap különféle érdekességgel ismerteti meg az olvasókat. 

Fotó: HírTv

Szerdán annak jártak utána, mi igaz azokból a pletykákból, miszerint Kamilla királyné koronáját elátkozott gyémánt díszíti, csütörtökön pedig Schiffer András divat- és stílustanácsadóval azt boncolgatták, mit visel majd III. Károly a koronázáson.

A szakember azt mondta, Károly mindenképpen egyenruhában lesz a nagy napon, a királyi család minden tagjának ugyanis számos egyenruhája van.

Károly kedvence a tengerészeti uniformis, amely kivételesen elegáns, sötétkék, hosszított kabáttal, így nem teljesen biztos, de nagyon valószínű, hogy ezt viseli majd, ami azt jelenti, hogy könnyen lehet, hogy nem lesz rajta koronázási köpeny sem. 

@hirtv_official Mit visel majd Károly a koronázáson? Aki válaszol: Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó #hirtv #hirtv_official #charles #koronázás #fyp #divat #protokoll ♬ eredeti hang – HírTV - HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!