Van miből

2022.11.01. 06:00

Árverésekre jár, szórja a milliókat Beyoncé tízéves lánya

Beyoncé és Jay-Z lánya, Blue Ivy Carter a minap nagy feltűnést keltett azzal, hogy egy árverésen 33 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott egy pár fülbevalóért.

Forrás: Instagram

A tízéves Blue Ivy Carter a nagyanyjával, Tina Knowles-Lawsonnal vett részt a Wearable művészeti gálán Los Angelesben, ahol a kapcsolódó aukción 

80 ezer dollárt, nagyjából 33 millió forintot ajánlott egy pár gyémánt fülbevalóért – azt azonban végül 106 ezer dollárért vitték el előle 

- számol be róla az Origo.

Blue Ivy egyébként már rutinos licitálónak számít, hisz a Wearable gálán már 2019-ben is részt vett: akkor épp Sidney Poitier fiatalkori festményét akarta megvenni, amely végül Tyler Perryhez került.

Beyoncé és Jay-Z lánya nem feltétlenül a szülei pénzét szórja, hisz a becslések szerint a saját vagyona is 80 millió dollár körül mozog. Már a születése óta szerepel címlapokon (kétnapos korában a világ leghíresebb csecsemőjének nevezte a Time magazin), szülei videoklipjeiben is feltűnt, édesanyjával közös daláért pedig Grammy-díjat is kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!