Kultúra

2012.05.14. 15:54

A Kabaréval zárja az évadot a Jókai színház

Pénteken mutatják be a békéscsabai Porondszínházban a Kabaré című klasszikus musicalt.

BEOL

Az évadot hagyományosan porondszínházi látványos, zenés előadással zárja a Jókai Színház. Az Aida, a La Mancha lovagja után ismét egy klasszikus musical, a Kabaré kerül színre - tájékoztatta lapunkat Fekete Péter igazgató.

A premier május 18-án, pénteken este hét órakor lesz a Jókai Porondszínázban, az evangélikus udvarban.

- A székesfehérvári Vörösmarty Színházzal hosszú  évek óta remek együttműködése van színházunknak. A Kabarét most a fehérvári előadás adaptálásával vittük színre és alakítottuk át cirkuszi térre, Szűcs Gábor rendezésében - mondta Fekete Péter.

- A főbb szerepeket lekettőztük, így az országosan ismert kabaré-sztárok és a jókais művészek váltják egymást előadásról előadásra a porondon. Lapis Erika, Gulyás Attila a hazai színeket képviseli, míg Ullmann Mónika, Farkas Gábriel a vendég színt hozza nekünk. Élőzene, a Jókai Színház fiatal táncosai, valamint a már megszokott alternatív artisták teszik teljessé az idei porondszínházi produkciót - tette hozzá a direktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!