Kultúra

2012.02.27. 12:35

A nap képe: automata kacsaetető a vár tövében

Olvasónk a gyulai vártónál készítette, majd frissiben be is küldte lapunknak ezt a fotót, melyen a történelmi és természeti értékek friss látványossága található.

BEOL

Még hogy az állatvédelemben nincs biznisz - fűzte hozzá olvasónk, aki felemás érzéseinek adott hangot az automata kapcsán. Egyrészt szomorúnak tartja, hogy a szerencsétlen sorsú vadkacsákból üzletet csinálnak, nem is akárhogyan, hanem a 21. század szerinte lélektelen automata-értékesítése által.

Másrészt viszont örvendetes, hogy valaki gondolt a vadkacsák etetésére és egy fél gömb fagyi áráért (száz forintért) egy marék minőségi tápot szórhatunk a tóba a környék szárnyas kedvenceinek.

Igaz, hogy a százasnak legalább a fele profitként jelentkezik, így nagy kérdés, hogy ezt a pénzt visszaforgatják az állatvédelembe, vagy pedig eltűnik valahol a nagy süllyesztőben? - osztotta meg velünk kételyeit Gyulán kiránduló olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!