Kultúra

2009.09.12. 20:08

Bioritmus fesztivál meglepő megoldásokkal

Meglepő megoldásokat — egy nem könnyen élhető világban — és komoly szórakozást ígért az egész családnak a III. Bioritmus fesztivál. A békéscsabai Széchenyi-ligetben megtartott rendezvényt évről-évre többen keresik fel a tudatos, természetes életmód hívei közül.

F. M.

 Színpadi beszélgetések témái között egyaránt szerepelt a természetvédelem, a génmegőrzés, a civil önszerveződés és a kalákakör. Mint a Tóth Miklós szervező vezette beszélgetésből kiderült, ez utóbbi kezdeményezés résztvevői szívességet tesznek, szolgáltatásokat végeznek el egymásnak, hasznos holmikat cserélnek.

Az, aki ad, ugyanolyan mértékű ellenszolgáltatásra jogosult a rendszerben — de nem feltétlenül attól, akinek például a kertjét felásta vagy angolórákat adott. Míg a felnőttek a beszélgetéseket hallgatták vagy a biogazdálkodóktól, kézművesektől vásároltak, a kicsiket játszóház várta.

Az itt elkészített bábbal a gyerekek is szereplőivé válhattak a Napsugár Bábegyüttes előadásának. Este táncház zárta az egész napos programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!