értékesítés

2020.07.16. 15:27

Több városi építési telek is kalapács alá kerül Békéscsabán

Több ingatlant is értékesít az önkormányzat Békéscsabán, nyilvános árverés keretében – ismertette Szarvas Péter polgármester nemrég sajtótájékoztatón a városi közgyűlés döntését.

L. B.

Jaminában, a Toldi és a Mikes utcák sarkán két telek kerül kalapács alá, a 732 négyzetméteres kikiáltási ára 4 millió, a 2000 négyzetméteresé pedig 11 millió forint. Szintén Jaminában, az Erzsébet-lakóparknál 19 ingatlant adnának el. Ahogy azok mérete is változó, 419 négyzetméterestől 500 négyzetméteresig, úgy a kikiáltási áruk szintén széles palettán mozog, 2,3 és 3,6 millió forint között. Jelenleg zajlik ezek közművesítése, a szennyvízcsatlakozást most építik ki a városvezető tájékoztatása szerint.

A főiskola környékén, a Kőrösi Csoma Sándor utcában öt telket értékesítenek: azok ára, amelyek mérete 650 négyzetméter körüli, 8 millió forintról indul, azoké pedig, amelyek mérete 850 négyzetméteres, 10 millió forintról rajtol a nyilvános árverésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában