Gyula

2020.01.29. 13:05

Adatokat kért az adóhatóság a Termál FC-ről

A gyulai polgármesteri hivatal megkeresést kapott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóságától, melyben kérték megküldeni a Gyulai Termál Futball Club Egyesülettel kötött finanszírozási szerződéseket és elszámolásokat.

Mint a gyulai önkormányzat közleményében olvasható, a nyomozó hatóság a Gyulai Termál FC korábbi gazdálkodását vizsgálja, és a megkeresésben tájékoztatást adott arról, hogy nyomozást folytat pénzeszközök jóváhagyott céltól eltérő felhasználásával elkövetett költségvetési csalás vétségének, valamint sikkasztás és hűtlen kezelés bűncselekményének gyanúja miatt.

„Tavaly nyáron a Gyulai Termál Futball Club Egyesület tett feljelentést, hogy vizsgálják meg a Galbács Mihály elnöki tevékenysége alatti ügyeket. A gyulai polgármesteri hivatal a megkeresésnek maradéktalanul eleget tett, mert a hivatal is érdekelt abban, hogy a Termál FC-nél a közpénzek gyanú szerinti szabálytalan felhasználására fény derüljön, és az elkövetők felelősségre vonása megtörténjen” – olvasható a városháza közleményében.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában