Közélet

2015.01.14. 18:23

Az esküvőről szól majd a hétvége a Csaba Centerben

Ebben az évben minden eddiginél több, 43 kiállító segít az esküvő- és lakodalomszervezésben a házasulandóknak, valamint szüleiknek, más hozzátartozóiknak a Csaba Centerben a hétvégi esküvőkiállításon.

Ny. L.

Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, január 16-18. között három nap a nagy napról szól a bevásárlóközpontban.

Az érdeklődők kiválaszthatják, sőt fel is próbálhatják a legszebb menyasszonyi ruhákat, a legelegánsabb vőlegényöltönyöket, egyeztethetnek a számukra legideálisabbnak tűnő lakodalmi helyszínről, megtalálhatják a legszimpatikusabb fotóst, videóst, a legprofibb szervezőt.

– A kiállítók kínálatán túl a Csaba Center további 80 üzletében is hozzájuthatnak az érdeklődők az esküvőhöz szükséges kellékekhez gyűrűtől a virágig, a nászajándékig – hangsúlyozta Hrabovszki György.

– Míg a megjelentek, érintettek a standokon személyre szabottan egyeztetnek a szakemberekkel, addig a színpadon látványos menyasszonyi- és vőlegényruha-bemutatót tartanak. Idén először fehérnemű- és ékszer-divatbemutatókra is várják az érdeklődőket. A standokról és a Csaba Center színpadáról nem hiányozhatnak a zenekarok, vagyis a lakodalmi hangulatfelelősök sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!