Közélet

2014.07.23. 11:30

Tejfoghúzás házilag, rakétával

Generációkról generációkra öröklődnek különböző praktikák a meglazult tejfogak kihúzását illetően. Akad szülő, aki máig a kilincses módszerre esküszik, más inkább a gyerekre, megint más inkább a fogorvosra hagyja az emlékezetes műveletek elvégzését. Nem úgy az évtized apukája, aki egy rakétával rántotta ki kisfia fogát.

BEOL

A napokban ismét terjedni kezdett a világhálón az az immár ötéves videó, melyet egy édesapa kisfiáról készített és töltött fel a YouTube-ra. Az azóta már kiskamasz korú gyerek egyik alsó, kilazult tejfogát nem mindennapi módszerrel távolítja el annak eredeti helyéről.

A mintegy három és fél perces videó tanúsága szerint a 6-7 éves forma kisfiú – aki maga indította el a rakétát – a kezdeti bizonytalanságtól eltekintve egészen jól viselte a sokkoló mutatványt, s a későbbi lelkesedését látva az sem kizárt, hogy talán egyszer majd maga is alkalmazza a különleges módszert saját gyerekei fogazatát illetően.

 

Ha van egy vicces vagy érdekes videója, esetleg talált valami nem mindennapit a YouTube-on, küldje el a [email protected] címre, hogy másokkal is megoszthassuk azt!

Címkék#videó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!