A hét ingatlana

2024.01.14. 06:30

Egy átlagos lakás, átlagon felüli fotókon

A hirdetéseket nézegetve, már az első fotó megragadta a tekintetünket, de a többi képre kattintva jól látszik, hogy ezeket nagy gonddal, profi szakember rakta össze. A 19 millió forintért kínált ingatlan egy négylakásos társasház része, és olyan újabb megoldásokat és anyagokat foglal magában, amelyek kifejezetten a modern építészet terén érhetőek el.

Beol.hu

A Dél-Alföld egyik legszebb városában, Békésen eladó négylakásos társasházban egy földszinti, 51 m2-es lakás.

Békés a Körösök-völgyének egyik központi települése. A Körösök-völgye méltán híres vadregényes vízi útjairól, horgász paradicsomairól. Aki egyszer itt járt sportolni vagy horgászni, esetleg vadászni, az mindig visszavágyik. A város és a környék hihetetlen adottságai garantálják a nyugodt, minőségi életet és pihenést. Vízitúra központ, saját gyógyvizű fürdő, kerékpárutak vannak ezen a Kerékpárbarát településen. Rövid autóútra elérhető Gyula (Repülőtér, Vár, Várfürdő, Várszínház), Békéscsaba (Munkácsy Mihály munkássága, Jókai Színház, Csabai Kolbászfesztivál), Szanazug, amelynek a szépsége a Velencei-tó szépségével vetekszik.

Kertvárosi, nyugodt, csak az ott lakók által használt utca. Az ingatlanba való behajtás két utcáról is lehetséges, kiszállás nélkül, mert a kapuk távirányítással nyithatók. A lakáshoz tartozik egy 32 m2-es füvesített bejáró és egy 56 m2-es betonozott (több autó számára elegendő) parkoló, amely a lakástulajdonos kizárólagos használatában van. A lakók biztonságát szolgálja a videós kaputelefon, amelyen látni lehet, hogy épp ki csönget a lakásba. A világ bármely pontjáról elérhető az épületet és az udvart figyelő és védő kamera- és riasztó rendszer. A gyalogos bejáró természetesen távirányítással, a lakásból nyitható.

A négylakásos társasház épülete a 80-as években épült, masszív téglafalazattal. A lakás 51 m2 – előszoba, amerikai konyha + nappali, fürdőszoba és egy hálószoba - minden egyes apró részletében megújult. A lakás a modern építészet legújabb megoldásait és anyagait tartalmazza.

- erős, terhelhető villamoshálózat, központi gázkazános fűtés, ami - mivel a kazánház rendelkezik melegvizes hőtárolóval – egyszerűen kiegészíthető vegyestüzelésű kazánnal is

- a nagy hőszigetelő képességű ablakok és az épület külső hőszigetelésének segítségével a fűtési költség minimális

- a vastag, hűvöstartó falazat miatt nyáron nem melegszik túl az épület, de ha szükséges a lakásba beépített Gree klíma pillanatok alatt a megfelelő hőmérsékletűre hűti. Természetesen a klímával télen akár -15 Celsius fok külső hőmérsékletig fűteni is lehet.

- a fotókon látható hidegburkolatok a Cedomus (olasz burkolat gyártó) Peronda, Fabresa (spanyol burkolat gyártók) termékei

- egyedi konyhabútor

- a lakás teljes gépesítéssel (elektromos sütő-főző készülék, mosógép, mosogatógép) kerül átadásra

- mivel az épület hosszú évekig gyakorlatilag költségmentes, a közös költség 2000 forint

Az ingatlan ára: 19.900.000 Ft

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!