A hét ingatlana

2023.04.16. 06:30

Luxus Orosházán: ház giga napelem rendszerrel 1,2 milliárdért eladó!

Az Orosházán hatalmas napelem rendszerrel ellátott luxus otthon ára nem a hétköznapi keresetre van szabva. De a képeket és a leírást látva érthető, miért kerül ennyibe a helyi ingatlanpiac egyik exkluzív ritkasága!

Beol.hu

Békés megyében, Budapesttől 190 km-re, a gyógyvizéről méltán híres Gyopárosfürdő városában, Orosházán kínálok eladásra egy 3251 nm-es parkosított telken elhelyezkedő, 770 nm-es exkluzív kivitelezésű luxus ingatlant. A déli fekvésű ingatlan a belváros közelében, csendes, zöldövezeti részen helyezkedik el.

Az épületben minden igényt kielégítő welness részleg került kialakításra, ahol egy 5X20 méteres beltéri automatizált medence, valamint egy 10 személyes jakuzzi, infraszauna és egy 8 személyes finn szauna található. A kertkapcsolatot 2 nagyméretű fedett terasz biztosítja, mindkét terasz automatizált árnyékolóval van ellátva. A welness funkciók (medence takaró, medence funkciók, páratartalom, hőmérséklet, ajtónyitás - zárás, és még számtalan funkció) és a teljes ház fűtése, levegőztetése, mind automatikusan, akár távvezérléssel is működtethetők. A welness rész mellett kialakításra került egy professzionális gépekkel felszerelt fitnesz terem, ahol egy Megasun EasyCare, csúcskategóriás szolárium is helyett kapott.

A KÍNÁLT INGATLAN INTELLIGENS HÁZ, A VILÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL MŰKÖDTETHETŐ ÉS ELLENŐRIZHETŐ! 2022. őszén az ingatlan energetikai korszerűsítésen esett át. A korszerűsítés során egy 53,2 KW-os napelem rendszert telepítettek (Huawei hibryd inverterrel), amihez 5 db. Fujitsu hőszivattyú lett beépítve. Ezzel a korszerűsítéssel az ingatlan energetikailag a legmagasabb besorolást kapta és karbonsemlegessé vált. Az áramszolgáltatóval 2022 év június 22-i csatlakozással, éves elszámolással van szerződése a jelenlegi tulajdonosnak. Az ingatlan teljes bútorzattal és gépészettel együtt kerül értékesítésre.

További lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!