Labdarúgás

2018.01.22. 14:36

Túl az első tesztmeccsen

Túl van az első idei nagypályás felkészülési mérkőzésén a Csabacsűdi GYLSE megyei II. osztályú labdarúgócsapata.

G.P.

A zöld-fehérek számára január 15-én kezdődött meg a kemény munka Sonkoly Lajos játékos edző irányításával, és már az első hét zárásaként teszteltek is a Termál FC vendégeként.

A csabacsűdiek az első félidőben szervezetten visszazártak, amivel nem igazán tudott mit kezdeni a labdát többet birtokló hazai együttes, szünet után azonban már gólokban is sikerült érvényre juttatnia az osztálybeli különbséget, és 4–1-re megnyerte a mérkőzést.

A vendégek szépítő találata a rutinos Gilik Attila nevéhez fűződött. A csabacsűdi csapatban pályára lépett az őszi idény javát munkahelyi elfoglaltság miatt kihagyni kényszerülő Viszkok Csaba, mellette pedig két tapasztalt új védő is debütált. A 33 éves Darida Norbert – legutóbb Szarvason szerepelt 2015 őszén – hosszabb, míg a csabacsűdi Pribelszki Attila (36) – tavaly Kardoson játszott, az elmúlt szezont kihagyta – rövidebb kihagyás után tért vissza. Akad két távozó is: Szabó Ferenc Gádorosra, Fabó Norbert Kunszentmártonba igazolhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában