labdarúgás

2018.09.24. 16:55

Tévés meccsen kedden este az Előre

Az NB II-es bajnokság kilencedik fordulójában kedden 19 órakor a listavezető Békéscsaba 1912 Előre csapata a tabella nyolcadik helyén álló ETO FC Győrt fogadja a Kórház utcai stadionban.

V. L.

Boér Gábor, a lila-fehérek vezetőedzője így vélekedik az esélyekről: – Azt tudjuk, hogy a Győr jó csapat, soraikban két korábbi válogatott labdarúgó, Koltai Tamás és Debreczeni András szerepel. Mellettük sokan vannak a csapatból, akik megjárták az NB I-et. Mi azonban nem félünk tőlük, hiszen a csapatunkban szereplő idősebb, és fiatalabb labdarúgók is mind értékes játékosok, akik a jövőben még tovább fejlődhetnek. Igyekszünk a korábbiakhoz hasonlóan jól felkészülni a vendégekből, és hazai pályán szurkolóink támogatása mellett megszerezni a győzelmet. Sajnos több sérült labdarúgónkra sem számíthatunk a kedd esti találkozón, így Pilánra, Tóth Dánielre, Nagy Sándorra, és Mészáros Márkra. Utóbbi egyébként már megkezdte az edzéseket, miként Nagy Sándor is, aki védőeszközzel a kezén vesz részt a foglalkozásokon.

A néhány hete a korábbi pályaedző, Király József által irányított Rába-partiaknál több korábbi békéscsabai labdarúgó szerepel, így Bagi István és Vadász Viktor, valamint Koszó Balázs, közülük a legnagyobb esély Bagi szereplésére van. A legutóbbi két tétmérkőzésén a győri együttes négy-négy gólt rúgott. A bajnokságban a Budafokot győzték le 4–0-ra, a gólokat Andric 2, Hamar és Jakab szerezték, majd a Magyar Kupában az NB III-as Kozármislenynek lőttek négyet, úgy, hogy nem kaptak egyet sem.

A mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában