kézilabda

2018.08.18. 17:57

Sok jó jel az OFKSE játékában

Az első felkészülési találkozóját játszó Orosháza teljes csapattal várta a találkozót.

G. P.

Orosházi FKSE-Linamar–B.Braun Gyöngyös 21–29 (13–13)

Felkészülési mérkőzés, Orosháza, 200 néző. V.: Héjja, Kónya. Orosháza: Szabó L. –Pásztor M. 1, Ferenczi 3, Zubai 2, Mátó, Mihály 1, Lele 3 (1). Cs.: Herjeczki, Majdán (kapusok), Karap 2, Döme 1, Németh L. 4 (3), Kiss Axel, Zalai 2, Zvolenszki, Ambrus, Bella 2, Balázs. Edző: Bakó Botond.

Az első felkészülési találkozóját játszó Orosháza teljes csapattal várta a találkozót, egyedül Balázs Botond bajlódott kisebb sérüléssel.

Az 1. félidőben csaknem végig az Orosháza vezetett, majd fordított a Gyöngyös. A félidőt mégis egyenlő állással zárták a felek. A 2. felvonás utolsó részében 14 gólt lőttek Konkoly Csaba tanítványai úgy, hogy eközben csak három találatot engedélyeztek az OFKSE számára.

Bakó Botond: – A mérkőzés nagy részében jól játszottunk. Volt két holtpontunk, ami felkészülésünk ezen szakaszában normális. Az a feladatunk, hogy a bajnokság kezdetére ezeket a holtpontokat kivegyük a játékunkból, végig stabilan és jól játsszunk, de nem aggódom, mert rengeteg olyan jelet láttam, amit szerettem volna, és amivel elégedett vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában