atlétika

2018.06.19. 17:06

Csabai csajok a legjobbak között

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a a közelmúltban a már több esztendős hagyományra visszatekintő Ultrabalaton futóversenyt Balatonaligán.

G. P.

Békéscsabán Csaba Csípős Csajok néven hat futó női csapatot szervezett és készült a hatalmas élményt nyújtó, utánozhatatlan futóeseményre. Edzettek külön-külön és együtt, hogy ott lehessenek a rajtvonalnál.

Kétszázhuszonegy kilométert futottak a Balaton körül, minden községet és települést érintve. A rajtpisztoly délután fél kettőkor dördült el, a mezőny másnap tizenkettőkor ért célba. A Bereczné Marhás Andrea, Czeglédi Kata, Grósz Anna, Kárpáti Andrea, dr. Nagyné Sullay Márta és Túri Irén alkotta békéscsabai csapat 22 óra 23 perc alatt futotta körbe a Balatont és ezzel kategóriájukban megszerezték a második helyet.

A siker mellett élvezték, hogy ott lehettek, csodálták a magyar tengert, szurkoltak és lelkesítették egymást, azt csinálták mind a hatan, amit nagyon szeretnek: futhattak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában