Kézilabda

2024.04.15. 11:37

Szépen formálódik az orosháziak újévi csapata

Egy újabb fiatal döntött a maradás mellett az Orosházi KC háza táján, így a jobbszélső, Rácz Panna is az NB I B-s együttest erősíti majd a következő bajnoki évben.

Rácz Panna újabb évet vállalt be Orosházán

Panna a szezon elején került a klubhoz Bíró Petra pótlására. A Debrecen U19-es együttesétől igazolt Orosházára és gyorsan a csapat egyik erősségévé vált. A balkezes kézilabdázó 21 mérkőzésen 71 gólt szerzett, a legtöbb találatot a hazai debütálása alkalmával jegyezte. A debreceniek ellen kilenc találatig jutott.

– Éppen azért döntöttem úgy, hogy Orosházán folytatom a pályafutásomat, mert itt megkapom a bizalmat. Sok játékpercet tölthetek a pályán, ami segít a fejlődésben – mondta Panna. – Később csatlakoztam a kerethez, de hamar beilleszkedtem. Nagyon jó a kapcsolatom a lányokkal, erős az összetartás a csapatban. Jövőre ebben a környezetben szeretnék továbbfejlődni és a lehető legjobb helyezést elérni. Minden erőmmel azon leszek, hogy a kitűzött célokat elérjük – zárta a 20 éves kézilabdázó.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy szintén a maradás mellett döntött a két hálóőr, Bálint Anna és Reszegi Eszter, valamint a csapat egyik alapembere, Kenyeres Barbara, illetve a védelem egyik oszlopa, Ács Orsolya is orosházi mezben szerepel tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában