Teremlabdarúgás

2023.12.13. 09:23

Helyzetkép a berényi Téli Kupáról

Vasárnap a második fordulóra kisorsolt mérkőzésekkel folytatódtak a mezőberényi Téli Kupa küzdelmei. A nyílt kategóriában 12 csapatból három maradt hibátlan, további három viszont még pont nélkül szerénykedik a mezőny végén.

Bakulya Mihály

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Négy együttes részvételével elkezdődött az öregfiúk tornája is, ahol 37 év fölötti játékosok vetélkednek. A nyitányon a játék alapján mindkét találkozónak egyértelmű volt a kiemenetele.

A 2. forduló eredményei: Paprika Store–FC Gitano 2–0, Csárdaszállás–Maybach Team 5–3, Károlyi-Tópart–Top Down 7–4, Flamengo–Street Boys 12–1, Reproform Békés–Drink Team 6–2, Benkó-Hús Kft.–M D Team 3–0. Öregfiúk, 1. forduló: Csaviép Kft.–Páka-Trans Old Boys 1–6, Frey Péter barátai–Elektromix Outlet 1–4.

A 3. forduló párosítása (december 17.): Flamengo–Csárdaszállás, FC Gitano–Károlyi-Tópart, MD Team–Top Down, Drink Team–Street Boys, Reproform Békés–Paprika Store, Benkő-Hús Kft.–Maybach Team.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában