Tornász

2023.12.17. 09:09

Böczögő Dorina Dubajban: frappánsan helyretette a kommentelőt

Az orosházi születésű tornász, Böczögő Dorina április óta Dubajban él és dolgozik edzőként, s az erről megjelent írás kapcsán volt, aki betámadta. Dorina azonban frappánsan helyretette.

Beol.hu

Edzőként dolgozik Dubajban Böczögő Dorina

Fotó: NS-archív

A Magyar Nemzet írt arról, hogy korábban soha nem járt Dubajban, április óta azonban az Egyesült Arab Emirátusok legnépesebb városában él és dolgozik az orosházi születésű, pályafutása jelentős részét nevelő-egyesületében, a Torna Club Békéscsabában töltő tornásznő.

Mint a Magyar Nemzet friss cikkében emlékeztet, az arab világban rengeteg magyar szakember dolgozik, így a Perzsa-öböl menti kis államokban, Katarban, Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben is. Utóbbi ország egyik emírsége, Dubaj elhíresült az ide érkező szexmunkásokról is, és az utóbbi években a hazai médiában rengeteg riport, cikk foglalkozott azzal, hogy közöttük sok magyar is van. Nagy igazságtalanság, de ennek láthatja a kárát valamennyi itt dolgozó, vagy éppen csak ide gyakran utazó fiatal honfitársnőnk. Így most Böczögő Dorina is, aki azonban nincs humorérzék híján, és a Nemzeti Sport Facebook-oldalán hatalmas poénnal válaszolt az egyik kommentelőnek. Azt azért mondani sem kell, hogy sokkal több a pozitív hozzászólás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában