Labdarúgás

2023.11.24. 17:40

Még kozmetikázhat a Gyarmat

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság őszi záró fordulója következik hétvégén. Ennek során vasárnap délelőtt a Honvéd akadémistái várnak a kieső pozíciót elfoglaló füzesgyarmati együttesre.

Bakulya Mihály

A Martfű ellen hazai pályán elveszített meccs után a gyarmatiaknak égető nagy szükségük lenne a három pontra. Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap

A sárréti piros-fehérek nagy ziccert hagytak ki legutóbb azzal, hogy hazai pályán pont nélkül maradtak a Martfűvel szemben, ráadásul ezzel immár kiesőnek számító helyen állnak. Annak érdekében, hogy ez ne így legyen a tavaszi folytatásig, most egy újabb közvetlen riválissal szemben kellene eredményt felmutatniuk a fővárosban.

Boros Tibor, az Füzesgyarmat szakmai koordinátora: – Egy viharvert évad végén járunk, ám a tavaszi folytatás miatt közel sem mindegy, hogy milyen eredményt tudunk felmutatni vasárnap. Már a héten megkezdtük a keretünk átalakítását, Kabály Márktól és Marozsán Pétertől azonnali hatállyal elköszöntünk. A szezon zárását követően további labdarúgókkal is hasonlóan cselekszünk. Mindazoktól elbúcsúzunk, akik bebizonyították, hogy nem érik el ennek az osztálynak a tudásszintjét. Vasárnapi ellenfelünket ősszel idehaza a végjátékban szerzett góllal sikerült legyőznünk. Nem könnyíti meg a dolgunk, hogy a tehetséges fiatalokból álló fővárosiak azóta sokkal tapasztaltabbak lettek, ennek ellenére úgy kelünk útra, hogy ponttal, pontokkal szeretnénk hazatérni.

NB III Dél-keleti csoport, 17. forduló

November 26., szombat, 13.00

Bp. Honvéd II.–Füzesgyarmati SK

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ

Vezeti: Horváth Patrik (Keszthelyi Tamás, Blum Dániel)


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában