Labdarúgás

2023.08.31. 10:05

Villanyfényes pénteki meccs Szénáson

Teljes fordulót rendeznek a Vármegyei I. osztályú bajnokságban, és a 4. forduló programja már pénteken este megkezdődik. Először rendeznek villanyfényes mérkőzést Nagyszénáson, ahol 18.30 órai kezdettel indul útjára a labda, és a jelenleg negyedik helyen álló házigazdák a még győzelem nélkül álló „kis” Előrével csapnak össze.

Gajdács Pál

Fotó: Shutterstock

Szeptember 1., péntek 18.30:

Nagyszénás SE (4.)–Békéscsaba 1912 Előre II (8.)

Juhász Norbert, a Nagyszénás SE edzője: – Az elmúlt két hét – a Szeghalom elleni mérkőzést is beleszámítva, amikor nüanszokon múlt a győzelem – már jól „nézett” ki, a Jamina ellen kifejezetten jól játszottunk, jó küzdőszellem jellemezte a csapatot, amire lehet építeni. A Békéscsaba ellen mindig lutri játszani, mert sosem lehet tudni, hogy az NB III.-as csapat keretéből kik érkeznek a megyei bajnokságban játszó együttesükhöz. Ha jól állnak fel, akkor mindenkivel pariban tudnak lenni. Azonban bízom benne, hogy mi jövünk ki jobban a mérkőzésből és meg tudjuk szerezni idei első hazai győzelmünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában