Asztalitenisz

2023.08.23. 14:02

Szántosiék ismét hátrányból fordítottak

Az olomouci WTT felnőtt versenyen férfi párosban a Lakatos Tamás, Szántosi Dávid kettős szerdán kora délután a selejtező második fordulójában az olasz Mutti. Pinto duóval mérte össze tudását.

Verasztó Lajos

Forrás: Shutterstock

Az első játszmában az olaszok 8:1-re elhúztak, majd 9:6-ra feljött a magyar kettős, végül 11:6-ra győztek Muttiék. A második szett elején fej-fej mellett haladt a két páros, 5:5 után 8:5-re elhúztak Lakatosék, és taktikus játékkal 11:8-ra nyertek, ezzel egyenlítettek. A harmadik játszmában a magyar kettős irányított, 4:1-re, majd 8:2-re vezetett, és magabiztosan nyert 114-re, ezzel 2:1-re átvette a vezetést. A negyedik szettben 4:3-ra vezetett a magyar duó, majd 6:6-ra egyenlítettek az olaszok. Ezt követően 8:7-re még az olasz párosnál volt az előny, ám a végjátékban a mieink sorra szerezték a pontokat, végül 11:8-ra győztek, ezzel 3:1-re nyertek, és ismét hátrányból fordítottak mint az előző mérkőzésükön az angol kettős ellen, és feljutottak a főtáblára.       

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában