Hálózat

2024.05.23. 20:14

A vízvezeték cseréje időszerű, munkához látnak Orosházán

Felújítják a vízvezeték-hálózatot Orosházán, a Búza utcában. Az ALFÖLDVÍZ mintegy 210 folyóméteren cseréli ki az elöregedett ivóvíz-gerincvezetéket és bekötéseket. A munkálatok napokon belül kezdődnek és várhatóan három hetet vesznek igénybe.

Csete Ilona

Fotó: shutterstock

A Búza utcában több évtizedes vezetékeken érkezik az ivóvíz az ingatlanokba, az elhasználódott, jelentősen leromlott műszaki állapotú vezetékek cseréje időszerűvé vált. Az előkészítési munkálatokat követően napokon belül felvonul a vízműszolgáltató, hogy elkezdje a felújítási munkálatokat. A várhatóan három hétig tartó felújítás alatt az említett szakaszon időszakos vízhiány fordulhat elő, valamint forgalomkorlátozások léphetnek érvénybe, ezért a szolgáltató a fogyasztók és közlekedők türelmét kéri. A jobb vízminőséget is eredményező ivóvíz-hálózati rekonstrukciós munka bekerülési költsége hozzávetőleg 21 millió forint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában