Röplabda

2024.05.19. 09:07

Kertész Petra jövőre is a BRSE-t erősíti

Pintér Andrea távozás mellett egy maradót is bejelentett közösségi oldalán a hétvégén a Békéscsabai RSE. Jó hír a szurkolóknak, hogy a saját nevelésű liberó, Kertész Petra a következő szezonban is a Békéscsabát erősíti.

Gajdács Pál

Fotó: Imre György

Kertész Petra az elmúlt években töretlen ütemben fejlődött, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ismét meghívást kapott a magyar válogatottba. A 21 éves játékos az előző szezon bronzpárharcában is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a MÁV Előre ellen, és főszerepet vállalt abban, hogy a csabai csapat végül odaért az Extraliga harmadik helyére. 

– Nincs könnyű helyzetben, hiszen Molcsányi Rita visszavonulásával jókora űrt kell betölteni, de idén már többször is megmutatta, hogy készen áll a feladatra, a következő szezontól pedig egyértelműen övé a pálya, és bízunk benne, hogy újabb szinteket tud majd lépni! – olvasható a BRSE közösségi oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában