Röplabda

2023.07.15. 14:18

Pallag Ágnes a fehérvári MÁV Előrénél

A női röplabda Extraligában legutóbb 7. helyezett tavalyi újonc MÁV Előre SC-St. Solar korábbi magyar válogatott játékosokkal erősítette meg keretét.

Gajdács Pál

Pallag Ágnes

A székesfehérvári klub honlapjának híradása szerint az együttesnél folytatja pályafutását Vacsi Evelin és Pallag Ágnes is.

A békéscsabai nevelésű Pallag 2014-ben igazolt külföldre, azóta Finnországban, Belgiumban, Franciaországban és legutóbb Németországban játszott, s tíz idény után tér vissza Magyarországra. A 29 éves ütőjátékos 2012-ben mutatkozott be a válogatottban, amelytől – 88 mérkőzés után – a 2021-es Európa-bajnokság után vonult vissza.

Vacsi (29) a Szent Benedek RA-tól szerződik vissza nevelőegyesületéhez, amelyet legutóbb a 2010–11-es idényben erősített. A 29 éves center 2012 és 2016 között 41 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.

A székesfehérváriak játékoskerete a magyar játékosok mellett horvát, dominikai, lengyel, amerikai és svéd idegenlégióssal lett teljes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában