Labdarúgás

2023.07.22. 15:26

Gólokban gazdag rajt előtti előadás

Nem okozott különösebb gondot a szombat délelőtti bajnoki főpróba a körösladányi NB III.-as csapatnak, amely magabiztos győzelmet aratott a csabai játékosokkal feltuningolt Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese ellen.

Bakulya Mihály

Bakk Ádámék sikeres főpróbát tartottak, az igazán nagy dobást mégis a bajnokságra tartogatnák. Fotó: Kovács-Goda József

Körösladány MSK–Tiszaföldvár SE 6–1 (3–0)
Felkészülési mérkőzés, Körösladány.

Körösladány: Szabó M. – Sztankó, Raducu, Wéber, Papp Zs. – Zelenyánszki, Talpalló N. – Czirok, Rajsli, Malkócs – Csicsely Játszott még: Harman, Talpalló Á., Szilágyi D., Krajcsó, Szabó L., Kisari, Bakk, Szántó B. Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Talpalló N. (10.), Raducu (18.), Malkócs (20.), Bakk (61.), Kisari (72.), Szabó L. (75.), ill. Pápai (78.).

Első két lehetőség Talpalló Norbert nevéhez fűződött, aki a másodikat már értékesítette egy 18 méteres szabadrúgás formájában. Ezután a vendégek is jelezték, hogy pályán vannak, egy formás támadásuk során Szabó kapusnak kellett védenie. Jó iramban folyt a játék, a Ladány birtokolta többet a labdát, ennek lett a hozománya, hogy Csicsely szöglete után Raducu fejjel növelte az előnyt. Nyomban jött a harmadik hazai találat is, melyet Rajsli centerezéséből Malkócs juttatott a kapuba. A félidő vége felé volt még egy felső lécen landoló Raducu-fejes.

Szünet után is a hazai együttes volt aktívabb és veszélyesebb, de vagy célt tévesztettek a lehetőségei, vagy az ellenfél kapusa hárított. A vendégek elvétve próbálkoztak, a félidő derekán egy ilyen esetnél de Szabó M. résen volt. Az utolsó húsz percben azután megint termékenyek voltak a sárrétiek. Előbb Bakk lőtt kapuba egy kipattanót, majd Czirok bepasszát Kisari értékesítette, legvégül pedig Szabó L. talált 16 méterről a hálóba. A jó iramú találkozón a vendégeknek a szépítés öröme adatott meg slusszpoénként.

Ekker Attila: – Vegyesek az érzéseim, hiszen volt idő, amikor tudatosan és koncentráltan játszottunk, de olyan periódusok is előfordultak, melyekkel egyáltalán nem lehettünk elégedettek. Persze ezt a fiúk is nagyon jól tudják, és kellően felelősségteljesek ahhoz, hogy bajnokin hasonló ne fordulhasson elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában