Kézilabda

2023.06.13. 09:38

Balogh Zsolt egyetemi bajnok

Az orosházi CSIKO SE szakmai vezetője, a korábbi válogatott ferencvárosi játékos, Balogh Zsolt is tagja volt az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kézilabda-csapatának, mely a 2022–2023-as szezonban megnyerte a kézilabdázók Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságát (MEFOB).

Gajdács Pál

Forrás: BMH

Egyik csapattársa, Tóth Károly jó ismerőse lehet az orosházi szurkolóknak, hiszen korábban kétszer is játszott Orosházán. A döntőt 35–28-ra nyerték meg az egriek a házigazda és egyben címvédő Széchenyi Egyetem ellen.

Hír még a CSIKO SE háza tájáról, hogy a Békés megyei bajnokságot megnyerő és az NB II-be frissen feljutott CSIKO SE együttese élére új vezetőedzőt neveztek ki Kovács Attila személyében. Az orosházi nevelésű, Békésen és Törökszentmiklóson, tavaly még Kondoroson az NB II.-ben játszó szakember a legutóbbi szezont edzőként az Orosházi NKC I. osztályú U18-as fiú csapatánál töltötte, tavalyi széteséséig pedig az Orosházi FKSE NB I. B-s felnőtt csapatának trénere volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában