Torna Club Békéscsaba

2023.05.24. 15:55

Czupper Naomi három szeren is második

Mozgalmas hétvégén van túl a Torna Club Békéscsaba. Szombaton a budapesti tornacsarnokban az ifjúsági csapat versenyzett az I. osztályú bajnokságon. A lányok ugráson, gerendán és talajon léptek szerekhez.

G. P.

Czupper Naomi és Ördög Szabolcs.

– Voltak szép gyakorlatok, de sajnos hibák is, így nem sikerült bejutni a vasárnapi szerfinálékba. Tanulságos verseny volt, amiből tudunk építkezni és fejlődni – írta hivatalos közösségi oldalán a klub.
A csapat tagjai: Abdullah Darya Rebaz, Kiszely-Horváth Anita, Potocska Polla.
Vasárnap Czupper Naomi a serdülő vidékbajnokságon versenyzett. Jó formában volt, szépen versenyzett és az utolsó szerig az élen állt.
– A korláton – ahol végül hetedik lett – sajnos háromszor is rontott, így összetettben a negyedik helyen végzett – mondta Ördög Szabolcs a TC Békéscsaba edzője. – Ugráson, gerendán és talajon ezüstéremmel térhetett haza. Összességében jól versenyzett és szép eredményt ért el. A hibákat remélem, hogy a nyáron sikerül kijavítani. Ezzel véget ért a tavaszi versenyidőszak. Következik a nyár amikor sokat lehet fejlődni, új elemeket tanulni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában