Asztalitenisz

2023.04.04. 07:41

Újonc és serdülő országos bajnokságot rendeznek Szarvason

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) megbízásából a Demeter Lehel Asztalitenisz Egyesület rendezi meg ezen a héten Szarvason az idei újonc, és serdülő leány és fiú országos bajnokságot.

V. L.

Fotó: Shutterstock

Az április 6. és 8. között megrendezésre kerülő viadalon az U11 és U13-as újonc korosztályú fiatalok, valamint a serdülők (U15-ös korosztály) mérik össze tudásukat az Alkotmány utcai Sportcsarnokban. A háromnapos viadal fővédnöke Jámbor Zoltán, a Békés Megyei Sportszövetségek Érdekszövetségi Egyesületének elnöke, aki évtizedek óta vesz részt a sportág versenyeinek szervezésében.

Csütörtökön 10 órától az U11-es leány és fiú egyesek versenyét rendezik, majd 13 órától az U13-as korosztály tagjai mérik össze tudásukat. Pénteken 10 órától az U13-as leány és fiú párosok csatáznak, majd délután az U15-ös vegyes párosok küzdelmeit láthatják a nézők. Szombaton 10 órától az U15-ös leány és fiú párosok csatáznak. Ezt követően 12.30 órától az U15-ös leány és fiú egyes számok selejtezőit, majd 15.30-tól a főtáblás küzdelmeket rendezik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában