KörösFit Diáksport Egyesület

2023.04.27. 11:03

Taroltak a kunszentmártoni versenyen a gyomaendrődi fitkidesek – galériával

A gyomaendrődi KörösFit Diáksport Egyesület tagjai egyéni és csoportos kategóriákban is taroltak a Kunszentmártoni versenyen. Közülük Csipai Csenge még az országos bajnoki címet is megszerezte.

V. E.

A napokban rendezték meg az idei év első Országos Fitkid Dance versenyét Kunszentmártonon, amelyre 25 gyomaendrődi fitkidessel érkeztünk, és 5 egyéni produkcióval, valamint 4 csapat gyakorlattal mutatkoztunk be – adta hírül a KörösFit Diáksport Egyesület beszámolója alapján Toldi Balázs polgármester.

Mint kiderült, a FitKid Hungary a Veritas Fitness FitKid Sportegyüttessel karöltve egy rendkívül színvonalas versenyt rendezett a több mint 350 versenyzőnek. Közülük a gyomaendrődi egyesület versenyzői olyan eredményeket értek el, amik felülmúlták várakozásaikat. Országos bajnok lett ugyanis Csipai Csenge, 2. helyen végzett Csipai Csepke és Fekécs Noémi a 3. helyezért pedig a Wonderland érte el. Az utóbbi csapat tagjai: Csipai Csenge, Fekécs Noémi, Gombkötő Zsófi és Szilágyi Csilla.

A 4. helyen az Ősemberek végeztek, amely csapat tagjai: Csipai Csepke, Félix Lia, Kocsis Janka, Orovecz Lotti és Vatai Boglárka. Szintén 4. helyezett lett a Betörők. A csapat tagjai: Hornok Dalma, Hornok Jázmin, Karkusz Enikő, Kiss Virág Anna, Komjáti Janka, Plébán Hanna, Sócó Boglárka és Szendrei Hanna. Továbbá 5. lett Vatai Boglárka, 7., Gombkötő Zsófi, 9. pedig a Szülinapi buli csapat, amelynek tagjai: Gellai Maja, Gubucz Kata, Hoffman Hanna, Samu Hanna, Somogyi Dorina, Szujó Anikó, Tóth Kamilla és Tóth Tünde.

Az egyeület hangsúlyozta, az eredményekből is látszik, hogy mennyire ügyes tornászok vannak Gyomaendrődön. Hozzátették, hálásak Gergely Orsolya, Szilágyi Csilla, Beraczka Krisztina, Varró Renáta és Katona Ákos edzők munkájáért, a szülőknek a sok segítségért, valamint az önkormányzat támogatásáért.

Végül elárulták, a sikerek után sem állnak meg, hiszen pénteken 17 órától fellépnek a Nemzetközi Sajt-és Túrófesztiválon Gyomaendrődön, szombaton pedig a 2.osztályú versenyzőikkel vesznek részt a Fitkid Diákolimpia selejtezőjén, Csongrádon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában