Labdarúgás - megye II/B.

2023.04.01. 21:27

Jobb volt a B osztály éllovasa

A Kondoros nyerte a megyei II. B osztály kiemelt ütközetét az éremvárományos Lőkösházával szemben a 18. fordulóban. A pontvadászat jelenlegi legjobbja már az első negyvenöt percben eldöntötte a pontok sorsát. Jó napjuk volt az alsóházi csapatoknak, hiszen a Kétegyháza győzött Tótkomlóson, a Medgyesegyháza pedig kétgólos hátrányból egyenlített és mentett meg egy pontot.

Gajdács Pál [email protected]

Fotó: Shutterstock illusztráció

Battonyai TK–Magyarbánhegyesi FC 4–1 (1–1)

Megyei II. B osztályú mérkőzés. Battonya, 80 néző. V.: Saitz. Battonya: Sztanovcsák – Mákos, Varga K., Liszkai P., Kovács Z., Káló, Habalik (Ármán), Apostol, Lenti, Kiss Z., Molnár R. (Kiss D.). Edző: Kovács Zoltán, Lukács István. Magyarbánhegyes: Németh – Varga P., Racs, Kormányos Kristóf, Fodor P., Hegedűs, ifj. Kintner, Rozsi, Fodor R., Matuz P. Edző: Kintner János.

G.: Kiss Z. a 13., az 52., Kovács Z. az 58., a 81., ill. ifj. Kintner a 44. percben. Battonyai jók: Habalik, Liszkai P., Kiss Z., Varga K., Káló. 

Kovács Zoltán, Lukács István: – Az első perctől kezdve nagyon motiváltan és nagy akarattal játszottunk, ez a hozzáállás hozta meg a győzelmet. Kintner János: – Megérdemelt hazai győzelem. L. I.

Medgyesegyházi SE–Köröstarcsai KSK 3–3 (1–2)

Medgyesegyháza, 60 néző. V.: Baczovszki. Medgyesegyháza: Bacsa – Kukula, Tóth Z., István, Poliak, Holecz, Szigetvári (Nadicsán), Megyeri, Szabó A., Kása (Nagy Zs.), Nagy B. Edző: Gellény Ferenc. Köröstarcsa: Fülöp (Nagy Gáspár) – Puskás, Hajdú, Petneházi, Pályi, Balogh Á. (Farkas Gy.), Tóth G., Szentpéteri (Kántor), Bokor S. (Keresztesi), Kozák, Vincze Gy. Játékos-edző: Farkas Gyula.

G.: Kukula a 39., a 90., Holecz a 62., ill. Kozák a 31., Holecz (öngól) a 37., Puskás az 50. percben. Kiállítva: Szabó A. a 75., ill. Pályi (mindkettő második sárga lap után) a 93. percben. Jó: Holecz, Kukula, István, Nagy B., ill. Kozák.

Gellény Ferenc: – Boldog és egyben büszke is vagyok a csapatra. Győzhettünk is volna, de nem úgy alakult, ahogyan előzetesen elképzeltük. Bokorné Kerekes Zsuzsanna technikai vezető: – Ez a döntetlen egy vereséggel ér fel. A most elhullajtott két pont a későbbiekben nagyon fog hiányozni.

Tótkomlósi TC–Kétegyházi SE 0–2 (0–1)

Tótkomlós, 80 néző. V.: Zahorán. Tótkomlós: Fejes – Szabó S., Fazekas, Ondrejó, Jámbor G. (Stranszky), Varga G., Baliga D. (Poljak), Garai (Isztin), Keszeli, Koleszár, Balogh T. Játékos edző: Horváth Henrik. Kétegyháza: Farkas Zs. – Árdeleán, Veder (Szucsán), Fettik, Kovács E., Gyulai (Lengyel), Igricz, Poliák Z. (Burai), Patkás, Bozsó, Gulyás. Edző: Papp József, Gulyás Gergő.

G.: Poliák Z. a 23., Fettik a 68. percben. Kiállítva: Koleszár (utolsó emberként szabálytalankodott) a 15. percben. Kétegyházi jók: ill. Patkás (a mezőny legjobbja), az egész csapat.

Horváth Henrik: – Amit ma kilencven percen keresztül csináltunk a pályán, az szégyen! Minden csapatrészünk csődöt mondott. Fejben óriási változásra lesz szükség, mert ez a teljesítmény nagyon kevés. Papp József: – Taktikailag fegyelmezetten játszottunk. Hajtós, küzdelmes mérkőzésen, a játékot kézben tartva megérdemelt győzelmet arattunk. László Dávid

Gádoros SE–Kunágotai TE 3–5 (1–3)

Gádoros, 50 néző. V.: Rubás. Gádoros: Belanka – Nagy D. (Molnár G.), Vecsernyés, Mucsi, Szijjártó G., Jónás, Szijjártó D., Kovács T., Máriás, Rafael (Bobvos), Tóbiás. Edző: Keresztes István. Kunágota: Szokircsák – Kiss Cs., Miklós (Pócsik), Csomós, Sóstai, Sárvári Á. (Hajdú), Mikoly (Nagy P.), Sárvári M., Kovács A. (Lólé K.), Farkas F., Sirkó. Edző: Korpa János.

G.: Nagy D. a 14., Mucsi a 46., Szijjártó G. a 60., ill. Kovács A. (11-esből) a 37., az 54., Sárvári M. a 41., Farkas F. a 43., a 73. percben. Jó: Tóbiás, Mucsi, Szijjártó G., Kovács T., ill. az egész csapat.

Pisont András elnök: – Ezt az eredmény saját magunknak köszönjük, mert nagyobb összpontosítással nagy gólaránnyal meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Számtalan helyzetet puskáztunk el, a vendégek pedig jobban kihasználták a lehetőségeiket. Korpa János: – Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Százszázalékos teljesítményt nyújtottunk. Remélem, hogy a jövő héten ebből a sikerből meríteni fogunk. Köszönjük a maroknyi szurkolóinknak a biztatást! Győzelemmel avattuk fel az új mezünket. Pisont András

Kondorosi TE–Lőkösháza KSK 4–1 (3–0)

Kondoros, 180 néző. V.: Lovas. Kondoros: Gritta – Mile, Rafaj P., Laurinyecz (Szigeti), Szebegyinszki (Dananaj), Tusjak (Kurucz), Magda (Varga E.), Paluska, Rafaj M., Rafaj R. (Buzás), Vajgely. Edző: Janis János. Lőkösháza: Lőrinc – Balázs M., Kotroczó (Szeredi), Szincsák, Komlósi, Barna, Boros, Fekete Cs., Kollát, Lakatos, Kolozsi (Horváth R.). Edző: Botás Attila.

G.: Rafaj M. a 15., Magda a 31., Rafaj R. a 35., az 55., ill. Komlósi a 77. percben. Jó: Rafaj R. (a mezőny legjobbja, az egész csapat, ill. Szincsák, Komlósi, Lakatos.

Janis János: – Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést. A csapat végre élvezte a játékot, ami gólokban meg is mutatkozott. Reméljük, a jó formánkat a jövő hétre is át tudjuk menteni. Korrekt, jó játékvezetés. Botás Attila: – Az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelet és egyéni hibákból gólokat kaptunk. A második félidő már rendben volt, rendeztük a sorokat, de sajnos csak a szépítésre futotta. Pusztai Zsolt

Csorvási SK–Újkígyós FC 4–0 (1–0)

Csorvás, 100 néző. V.: Baráth. Csorvás: Maczák – Lengyel, Csicsely (Ruszin), Zsiga N., Varga G. (Hrncsjár), Salka B., Könyves, Gerda V. (Szatmári), Koszna (Zahorán), Szabó K., Szemenyei. Edző: Zsiga Róbert. Újkígyós: Borbély – Vida, Danczik, Bartyik (Mócz), Burai (Szabó M.), Solymoskövi, Werner, Csiernyik M., Benyó, Horváth R., Prókai. Edző: Farkas Ferenc.

G.: Varga G. a 21., Hrncsjár a 68., a 79., Koszna a 85. percben. Jó: az egész csapat, ill. Borbély.

Zsiga Róbert: – Rendkívül fegyelmezetten, a kérteket betartva játszottunk. A játék minden elemében felülmúltuk a vendégcsapatot. Tóth Pál: – Tartalékosan, rendkívül fegyelmezetlenül játszottunk. A hazaiak győzelme ilyen arányban is megérdemelt. Kaszai Károly

Kevermes SE–Kaszaper FC 1–1 (0–1)

Kevermes, 150 néző. V.: Bozó. Kevermes: Horváth S. – Kukla L., ifj. Bauer, Rung, Szabó T. (Egeresi), Kócs, Pain, Plástyik, Kukla D., Puporka, Mittnacht. Edző: Domsik Tibor. Kaszaper: Bordás S. – Bordás M., Csenki (Péli), Bessenyei (Pónya), Abonyi, Kasza, Hatfaludy (Toll), Garamvölgyi, Szivák, Bódi, Simon B. Edző: Kormányos Antal.

G.: Egeresi a 81., ill. Szivák a 41. percben. Jó: Horváth S., Pain, ifj. Bauer, Egeresi, Plástyik, Kukla L., ill. Bordás S., Hatfaludy, Garamvölgyi, Szivák.

Domsik Tibor: – Ezt a mérkőzést a helyzetek alapján az első huszonöt percben le kellett volna zárnunk, ehelyett a meccs végén sikerült csak egyenlíteni a jól futballozó Kaszaper ellen. Kormányos Antal: – Van egy szenzációs kapusunk, aki ma megmutatta magát. Két ellentétes stílusú támadócsapat mérkőzésén nem tudtunk igazán dominálni. Itt is, ott is megvoltak a meccslabdák, így összességében igazságos a döntetlen. D. T.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában