Darts

2023.03.21. 17:49

Megkezdődött a vármegyei bajnokság

Szabó Attila sikerével zárult Orosházán a Kecskeméti Kft.-Békés Vármegyei Amatőr Darts-bajnokság első selejtező fordulója. A Medica Presszóban megtartott hétvégi eseményen 30 résztvevő versengett a május 20-i szarvasi döntőt érő első 8 helyért.

G. P.

A selejtezőket március 26-án, vasárnap Kondoroson a Nefelejcs Kocsmában folytatják

Fotó: BMH

A mezőny 6 darab 4 tagú, valamint két hármas divízióban kezdte meg a küzdelmeket. A csoportokon belüli körmérkőzések végeredménye alapján állt össze a 32-es főtábla, ott kellett két mérkőzést nyerni a finálés helyért. A legjobb 8 közé jutók folytatták és kijátszották a további programot is. A selejtező torna döntőjébe két helyi dartsos jutott, közülük Szabó Attila bizonyult jobbnak Ónodi Tiborral szemben. A negyeddöntőket sikerrel záró négyes éremdíjazásban részesült, elismerő oklevelet kapott a 142-es legmagasabb kiszállót elérő Tyirják Attila, valamint a legtöbb 180-at dobó Kiss Imre is.

Végeredmény: 1. Szabó Attila (Orosháza), 2. Ónodi Tibor (Orosháza), 3. Domokos Szabolcs (Orosháza), Tar Nikolasz (Szarvas), 5–8. Nagy János (Sarkadkeresztúr), Tyirják Attila (Orosháza), Kiss Imre (Orosháza), id. Melis Csaba (Orosháza).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában