Atlétika

2022.11.02. 14:22

Dobogón mindkét csabai kölyökcsapat

Szolnokon rendezték a „Kölyökből atléta” program újabb regionális versenyét az U10 és U12-es korosztálynak, ahol a Kopp Békéscsabai AC két csapattal is képviseltette magát.

G. P.

A gyerekek most először utaztak vonattal a versenyre, ami külön élményt jelentett nekik. Mindkét csabai csapat kiválóan szerepelt és felállhatott a dobogóra. Az U10-esek a 2., az U12-es csapat a 3. helyen végzett. Az edzők minden induló teljesítményével elégedettek voltak, annál is inkább, mert az igazán hideg idő ellenére a több mint három órás versenyen szép eredményt értek el. 

Az U12 csapat: Nagy Benjamin, Danyi Csabai, Kondacs Nóra, Gózon Bogáta, Tímár Júlia, Körömi Kornélia, Csipei Lili, Szántó Jázmin

Az U10 csapat: Mazula-Tőke Áron, Ombódi Róbert, Pásztori Dominik, Pelle Botond, Halász Ármin, Bánfi Zétény, Baranyi Gergő, Sztraczinszki Letti. Edzők: Benkő Balázs, Debreczeni Dezső.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában