Atlétika

2022.11.29. 10:49

Csabai atléták a meghívottak között

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöksége 2022-ben is megválasztotta az év atlétáit és az év edzőjét. A díjat a szövetség 1964 óta minden évben odaítéli az adott év legeredményesebb versenyzőinek.

Az év legjobb atlétáit díjazta a magyar szövetség

Forrás: BMH

A férfiaknál az vb-5., és Eb-4. szombathelyi kalapácsvető Halász Bence, a nőknél a debreceni 100 m-es gátfutásban Európa-bajnoki ezüstérmes Kozák Luca lett a legjobb.

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club edzői és versenyzői közül többen is meghívást kaptak a budapesti díjátadóra, így Oláh Barbara olimpikon gyalogló és edzője, Tóth Sándor, Steigerwald Ernő sprinter és edzői, Adorján László, valamint Erdős Péter, Kovács Alexandra gyalogló és edzője, Urbanikné Rosza Mária, rajtuk kívül pedig Czeglédi Katalin marketingmenedzser.

Kovács Alexandra, az idei EYOF-on szerzett bronzérmet gyaloglásban, Steigerwald Ernő a 4x400 m-es csúcsot elért U23-as váltó tagja. Oláh Barbara az idei müncheni Európa-bajnokságon 20 km-es gyaloglásban 16. helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában