Moldován-Garas Helga

2022.07.29. 12:42

Új edző állt munkába a békési kajak-kenu egyesületnél

A napokban jelentette be a Békési Kajak-kenu Club, hogy Moldován-Garas Helga személyében új edzőt köszönthet soraiban a sportegyesület. A tréner huszonöt éve dolgozik testnevelőtanárként a Békés megyei városban.

P. B.

– Minden sport érdekel, de az első sportág, amit kipróbáltam, a kajak-kenu volt – idézi a klub közösségi oldala Moldován-Garas Helgát. – Tízéves koromban kezdtem el kajakozni az akkori testnevelőm javaslatára. Szerencsésnek mondhatom magam, mert több éven keresztül versenyezhettem és számos sikert érhettem el. 

– Sokat köszönhetek a sportágnak, hiszen a gyermekkorban szerzett tapasztalatok nagyban befolyásolták a személyiségemet. A kajak megtanított – sok egyéb dolog mellett – a fegyelmezettségre, a pontosságra, a kudarc és a siker feldolgozására, a természet szeretetére.

Az új edző a jövőben szeretne segíteni abban, hogy minél több fiatal kipróbálhassa és gyakorolhassa a kajakozást. Cél, hogy a gyermekek személyiségfejlődését, mozgásfejlődését figyelve a legjobb eredményt hozzák ki egymásból, ehhez a pedagógus végzettségét is szeretné kamatoztatni Moldován-Garas Helga. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában