Labdarúgás

2022.07.04. 12:35

Tizennégy játékos választotta Orosházát

Nem tétlenkedett az Orosházi MTK-ULE 1913 vezetősége az elmúlt hetekben, hiszen alig kezdődött el az átigazolási szezon, máris kész tényként beszélhetünk 14 labdarúgó leigazolásáról. Ebből öten szállnak be a megye egyes ULE és kilencen az OMTK-Rákóczi csapatába.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Orosházán nem titkolt cél, hogy a soron következő megyei I. osztályú bajnokságot megnyerjék, ehhez igazítva igyekeznek kialakítani a játékoskeretet.

A megye egyes csapat védelmébe négy, támadósorába egy játékos kapcsolódik be. Visszatér Gyuláról a 28 éves Szabó Ákos, Hódmezővásárhelyről érkezik Huszár Gergő (29), csabacsűdi időszak után vált a gólérzékeny Endrefalvi Erik (27). Visszatér Gádorosról Papp Máté (20), és Nagyszénásról Darida Ádám (25). Távozik a külföldön munkát vállaló Szabó Áron Péter, a játékot abbahagyó Kovács Dávid (21), Varga Péter (27), akit a Battonya csábítja, Péli Tamás (31), és máshol folytatja Kádár László (35) is.

A kieső helyen végző OMTK-Rákóczit a megyei II./A csoportba nevezték, ahol a tavaly még Gádoroson dolgozó Bodzás Ádám lesz az edző. Innen érkezik Fejes Ferenc (33), Földesi Dávid (28), Kovács Tibor (20) és Neszi Zsolt (20), Nagyszénásról Deák Balázs (19). Oszadszky Bence (21) és Tóth László Pusztaföldvárról, Györgyi Csaba (21) és Valach Martin (21) Fábiánsebestyénből „települ” át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában