Labdarúgás - Megye I.

2022.06.17. 13:18

Minden posztra igazolna a Szarvas

Nyári pihenőjét tartja a Szarvasi FC megyei első osztályú csapata, amely az előző szezont a harmadik helyen fejezte be. A csapat pihen, de vezetők és az edzői stáb közel sem, hiszen a jövő évi játékoskeretet még nem véglegesítették.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Somogyi János edzőtől megtudtuk, hogy a kapus Kasik Ákos Szegedre költözik, ezért vele nem számolhatnak a bajnokságban. Styecz Milán munkahelyi elfoglaltsága miatt amolyan „vésztartalék” lesz, komolyabban majd októberben tud visszacsatlakozni a csapatba. A 35 éves rutinos védő, Juhász György felhagy a labdarúgással.

– Érkezőről még nem nagyon tudok beszámolni, egy biztos, hogy a fiatal csabacsűdi a megye első osztályban nyolc gólig jutó tizenkilenc éves Urbancsok Ákos nálunk kezdi meg a felkészülést – tájékoztatott Somogyi János. – Több kiszemelt játékossal tart az egyeztetés. Kapust mindenképpen igazolnunk kell, a tárgyalások során e téren a legképlékenyebb a helyzet, de tulajdonképpen minden csapatrészbe szeretnénk egy-egy játékost hozni. Egy-két héten belül el kell dőlni a dolgoknak, megnyugodnánk, ha július 4-én kész játékoskerettel kezdenénk el a felkészülést.

 

A csapat július 13-án hazai pályán a Jászberény ellen kezdi meg a tesztmérkőzések sorát, majd 20-án a Hódmezővásárhelyt, 27-én a Békéscsaba LA U19-es csapatát, 30-án a Szentesi Kinizsit látja vendégül, augusztus 6-án pedig Martfűre látogat.

– A célunk a dobogó, de én szeretném, ha meg tudnánk nyerni a bajnokságot, mert nem mondtunk le az NB III-ba jutásról – beszélt a tervekről Somogyi János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában