Labdarúgás

2022.05.11. 13:48

A körösladányiak már a döntőben

Elsőként a megyei I. osztályú bajnok Körösladány MSK csapata harcolta ki a fináléba jutást a Békés Megyei Kupában, miután a keddi elődöntőben magabiztosan győzött Eleken. Az eleki együttes a sorozat bronzmérkőzésén biztosíthatja helyét a MOL Magyar Kupa főtábláján.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Elek USE–Körösladány MSK 0–4 (0–3)

Elek, 110 néző. V.: Gyuga. Elek: Tar – Hotea, Nagy Á., Nagy L. (Fekete), Dehelán, Sipos, Barthalos, Puporka (Kászián), Jepure (Dáriusz), Oszlács, Rostás (Simonka). Edző: Turcsek Zoltán. Körösladány: Farkas Zs. – Ruzsa, Wéber, Szántó (Czirok), Bakk, Murvai, Urbán (Milek), Zelenyánszki, Csicsely, Talpalló (Malkócs), Burai (Nagy B.). Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián. G.: Burai a 2., Wéber a 13., az 54., Csicsely a 38. percben. 

A ladányiak remekül kezdtek és szűk negyedórán belül tekintélyes előnyt szereztek Burai és Wéber révén. A félidő hajrájában a villámléptű Csicsely már a harmadik ladányi találatot jegyezte. A második félidőben tovább nőtt a különbség, Wéber egy szögletnél mindenkinél magasabbra emelkedve bólintott a kapuba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában