labdarúgás

2021.12.03. 11:10

Átadták a Dr. Fekete Nándor Emlékdíjat Mezőberényben

Machó Róbert és Vicze Sándor kapta idén Mezőberényben a Dr. Fekete Nándor Emlékdíjat.

G. P.

A Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány a Fekete család kezdeményezésére alapította a Dr. Fekete Nándor Emlékdíjat, amely a korábban öt alkalommal Mezőberényben megrendezett, minden kilátogatónak és versenyzőnek különleges élményt jelentő Dr. Fekete Nándor-emléktorna helyébe lépett.

A díj célja olyan tehetséges utánpótlás korú mezőberényi labdarúgók elismerése, akik tehetségükkel, szorgalmukkal és teljesítményükkel kiemelkednek csapatukban. A díjat az alapítvány kuratóriuma második alkalommal adta át december 2-án a mezőberényi Városháza előtt. A családot Fekete József, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítványt Kajlik Péter, Oláh Zsolt és Vrbovszki Zoltán képviselték.

Az emlékdíjjal elismert gyermekek jutalomként jövő nyáron részt vehetnek az olasz rekordbajnok Juventus FC évente megrendezésre kerülő hivatalos magyarországi táborában (Juventus Camp Hungary) Gödöllőn, amely az élményen túlmenően egyedülálló futballszakmai továbbképzési, illetve fejlődési lehetőséget is kínál a kitüntetett gyermekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában