röplabda

2021.05.02. 07:11

Újabb stábtag hosszabbított a csabaiaknál

A Swietelsky-Békéscsabai RSE közösségi oldalán jelentette be vasárnap, hogy Ferenc Károly erőnléti edző, fizioterapeuta hosszabbított a klubnál.

N. T.

– Az már korábban eldőlt, hogy továbbra is Tóth Gábor irányítja a Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE csapatát, hiszen a vezetőedző élő szerződéssel rendelkezik. Az is biztos, hogy a statisztikusi teendőket az olasz Antonio Ferrari látja majd el. Most újabb név vált ismertté a szakmai stábban, hiszen immár hivatalos, hogy további két évig szolgálja a klubot Ferenc Károly, mint erőnléti edző és fizioterapeuta – olvasható a bejegyzésben.

A vajdasági Nagybecskerekről származó szakember korábban megfordult a szerb korosztályos és felnőtt válogatottaknál, valamint az Alba Blaj együttesével a Bajnokok Ligája döntőjéig jutott. Ferenc Károly a 2018/2019-es szezonban kezdte a munkát a BRSE kötelékében, immár a negyedik szezonját kezdi majd.

Ferenc Károly /Fotó: BRSE Facebook oldala/

A 44 éves edző kiemelte, hogy értékeli a klubnál tapasztalható korrekt viszonyokat, a stabilitást, a illetve fontos számára, hogy itt mindenki elkötelezett a fejlesztések iránt.

– Az eddigieken túl a következő hetek során újabb kondícionáló és rehabilitációt elősegítő gépek érkeznek, ez pedig a stábbal szemben is komoly követelményeket támaszt, nincs megállás, folyamatosan fejlődni kell – írja a klub.

Ferenc Károly elmondta, hogy tavaly tette le a magyar állampolgárságot, otthonra lelt Békéscsabán, így örömmel és büszkén folytatja a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában