röplabda

2021.04.19. 14:05

Marta Drpa marad Békéscsabán

Marta Drpa szerződést hosszabbított Békéscsabán.

G. P.

A szerb utánpótlás és felnőtt válogatottsággal is rendelkező, átló poszton bevethető, 32 éves, 192 centiméter magas sportoló az előző idényben a Swietelsky-Békéscsabai RSE és az Extraliga egyik legjobbja volt, nem csoda, hogy számos ajánlata volt hazai és külföldi együttesektől is.

A korábban többek közt az orosz, olasz, román és német bajnokságokban megforduló játékos elmondta, hogy bár van hiányérzete a mérkőzés nélkül elveszített bajnoki döntő miatt, de jól érezte magát a klubnál és extra motivációval tér majd vissza.

– Beigazolódott, amit az idény előtt gondoltam, az Extraliga jelentős fejlődésen ment keresztül. Szerettük volna trófeával zárni a szezont, ami nem sikerült, de nem kell szégyenkeznünk a két ezüstérem miatt, hiszen jó csapatokat utasítottunk magunk mögé. Hiszek a klubban és abban a koncepcióban, amit az elnök úr felvázolt, azon leszek, hogy még jobb teljesítménnyel segítsem a csapatot. Harcban leszünk a legfényesebb éremért! – nyilatkozta a klub hivatalos közösségi oldalán Marta Drpa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában