labdarúgás

2021.04.21. 10:36

Két csapatra való játékost tiltottak el Békésben

Adtak munkát rendesen a labdarúgók az MLSZ Területi Igazgatóság Fegyelmi Bizottságának. A kupamérkőzések és a bajnoki hétvége után megtartott üléseiken nem kevesebb, mint 20 felnőtt és utánpótláskorú játékost tiltottak el.

G. P.

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A felnőtteknél Turcsek Szilveszter (Békéscsabai MÁV) és Hegedűs Norbert (Szabadkígyós) 3-3, Bogár Imre (Okány) 1 kupamérkőzéstől eltiltva.

Abonyi András (Békéssámson) 4, Otrok Attila (Medgyesegyháza), Józsa Richárd (Gerla) és Keresztesi József (Köröstarcsa) 2-2, Huszár Attila (Doboz), Hatfaludy László Zsolt (Kaszaper), Máté Szilveszter (Zsadány) és Tóth Gergő (Köröstarcsa) 1-1, az utánpótláskorúaknál Paulik Mihály György (Tótkomlós U17) és Maczik Dávid (Nagyszénás U17) 2-2, Dull István Attila (Kunágota U19), Kopócs Krisztián (Mezőkovácsháza U19), Balog Norman (OMTK-ULE U19), Bíró Bertold (Elek U19), Onódi Patrik János (Jamina U17), Szeredi Dániel Szabolcs (Bcs. UFC U17) és Urbán Alex (Sarkad U17) 1-1 bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Botás Attila, a Kevermes sportszakembere 2 kupamérkőzésen nem ülhet le a kispadra.

A Gyulai TFC színes lapok miatt 7200 forint büntetést kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában