labdarúgás NB III.

2021.04.26. 16:13

Edzőváltás lesz a körösladányi csapatnál

Hétfőn az NB III.-as Körösladányi MSK elnöksége úgy döntött, hogy felbontja a szerződést Fodor Sándor vezetőedzővel.

V.L.

Mint ismert, a csapat ősszel jó teljesítményt nyújtott, majd tavasszal nyolc mérkőzésen át nem tudott pontot szerezni, a bennmaradó hely pedig nagyon messze került a csapattól.

A klub közleményében ezt írja:

,,A tavaszi szezon elején ráadásul sorsdöntő mérkőzéseket buktunk el, erre jött még a vírushelyzet is, ami nem könnyítette meg a csapat dolgát. Fodor Sándor 2017. nyarán vette át a klub irányítását, Somogyi Jánost váltva. A tapasztalt vezetőedzővel tovább fejlődött a klub, és folytatta azt a munkát, amit a 2013-as megye II-es bajnoki cím után megkezdett a csapat. 2018-ban bronzérmet, 2019-ben ezüstérmet és a 2020-as csonka idényben aranyérmet szerzett csapatunkkal a megye I. osztályban. Utóbbi két évben a Magyar Kupa országos főtábláján való indulást is kivívta a csapat. A tavalyi szezon bajnoki címe utáni NB III.-ba való feljutás pedig történelmi siker volt a körösladányi futball életében.

A harmadik ligában aztán sok szép eredményt értünk el a szezon első felében, viszont a tavaszi idényben már sok okunk nem volt az örömre. Fodor Sándor minden sorozatot figyelembe véve 124 mérkőzésen irányította csapatunkat, 65 győzelem, 25 döntetlen és 34 vereség a mérlege. 268 gólt szereztünk és 161-et kaptunk az irányítása alatt. Fodor Sándornak köszönjük a csapatért tett munkáját és azt, hogy egy történelmi sikerhez segítette klubunkat. Mind magánéletben, mind a sportéletben sok sikert kívánunk neki a folytatásban!„

A ladányi együttesnél ideiglenesen Keresztesi János veszi át a vezetőedzői feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában