Atlétika

2021.03.08. 16:29

Csabai ezüstérem született gerelyhajításban

Ezüstérmes lett gerelyhajításban Bogdán Annabella a szombathelyi Téli Dobó Magyar Bajnokságon. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club kiválósága annak ellenére lett második a hétvégi viadalon, hogy a téli felkészülési időszakban Covid-vírussal küzdött és emiatt sokat ki kellett hagynia. A gerelyt 54,26 méterre dobta, amivel megközelítve az elmúlt évi legjobbját.

G. P.

Fotó: Picasa

A hétvége másik jelentős atlétikai eseményét Debrecenben rendezték meg. Az idei ob-t, a szokásokkal ellentétben sokkal korábbi időpontban rendezték meg, ahol nagyon leszűkített mezőnnyel, mindössze 30 fő vehetett részt. A maratoni országos bajnokságon újra indult békéscsabai futó.

– Egyesületünket egy versenyző képviselte, Szalai András személyében, aki egyéni csúccsal 2:54,10-es időeredménnyel a 17. helyen végzett. A korai időpont, szeles-hűvös idő nem segítette abban, hogy jobb helyezést érjen el. A körülményeket figyelembe véve azonban dicséretes teljesítményt nyújtott

– értékelte a futó szereplését Tóth Sándor egyesületi vezető.

Bogdán Annabella /Fotó: Békéscsabai Atlétikai Club/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában