röplabda

2020.11.02. 09:33

Nyertek és az élre ugrottak a csabai lányok

Zsinórban hatodik mérkőzését is megnyerte szombat délután az NB II.-es női bajnokságban versenyeztetett Linamar-Békéscsabai RSE U21-es együttese.

G. P.

Nacsa Gábor tanítványai a Lőrinc 2000 gárdáját verték a várakozásoknak megfelelő magabiztossággal, és ezzel átvették a vezetést a Kelet B-csoportban.

A hatodik fordulóban az eddig nyeretlen pestszentlőrinci csapat érkezett Békéscsabára, amely a papírformának megfelelően nem tudta megnehezíteni a játék minden elemében jól teljesítő hazaiak dolgát, így megérdemelt csabai siker született. A BRSE vasárnap, a Kistext otthonában folytatja a bajnokságot.

Nacsa Gábor: – A csapat tagjai jó felfogásban, egymást biztatva, kellő alázattal játszottak. Jót tesz a lányoknak az újbóli meccsterhelés, hétről-hétre egyre jobb formába lendülnek!

Linamar-Békéscsabai RSE–Lőrinc 2000 SE 3:0 (8, 13, 14)

NB II.-es női mérkőzés, Békéscsaba. V.: Soltész, Csikós. A Linamar-Békéscsabai RSE csapata: Boskó, Gellén, Juhász, Kucsera, Laurinyecz, Sinka, Tatár G., Tatár N. Edző: Nacsa Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában